πρόταση ανανέωσης επαγγελματικού χώρου


Μεταμορφώστε το χώρο σας διορθώνοντας τα προβλήματά του, με μικρές επεμβάσεις και ελάχιστο κόστος.

Είναι αρκετοί εκείνοι που θέλουν μια ιδέα για το χώρο τους.

Δεν επιθυμούν να αλλάξουν πολλά πράγματα, απλώς θέλουν να βελτιώσουν έναν προβληματικό επαγγελματικό χώρο με λίγες σωστές συμβουλές και να έχουν ένα όμορφο και αρμονικό αποτέλεσμα, που βοηθά στην προσέλκυση πελατών και στην καλύτερη προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους.

Ή θέλουν να ανακαινίσουν μόνο μία γωνιά ή ένα κομμάτι του επαγγελματικού τους χώρου.

Διστάζουν όμως να απευθυνθούν σε κάποιον επαγγελματία, πιστεύοντας ότι  θα πρέπει να προχωρήσουν σε μια πλήρη ανακαίνιση.

Τις περισσότερες φορές βολεύονται, μαζεύοντας από δω κι από κει συμβουλές που δίνονται στο πόδι, ψάχνοντας σε κάποιο blog ή περιοδικό διακόσμησης και προσπαθώντας να αντιγράψουν κάποια φωτογραφία. Σπανίως θα μείνουν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και αυτό είναι αναμενόμενο.

 

Η πρόταση ανανέωσης είναι η νέα υπηρεσία του γραφείου, που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει όλους εσάς που θέλετε να βελτιώσετε τον επαγγελματικό σας  χώρο σας με μικρές επεμβάσεις,  έχοντας τα πλεονεκτήματα της μελέτης από έναν επαγγελματία σε πολύ προσιτές τιμές.

Πολύ συχνά, αρκούν 2-3 στοχευμένες κινήσεις για να βελτιωθεί θεαματικά ένας χώρος και να γίνει πιο λειτουργικός και άρτιος αισθητικά.

Κάντε κλικ στην εικόνα για να την μεγενθύνετε.

πρόταση ανανέωσης επαγγελματικού χώρου

 

Μία πλήρης  πρόταση ανανέωσης περιλαμβάνει:

  • μία κάτοψη του χώρου, πλήρως διαστασιολογημένη, ώστε να τοποθετήσετε εύκολα μόνοι σας τα έπιπλα και τα φωτιστικά στο χώρο
  • φωτορεαλιστική απεικόνιση του χώρου
    έγχρωμα, τρισδιάστατα  φωτορεαλιστικά, που δίνουν την πλήρη εικόνα του χώρου σας μετά την επέμβαση
  • χρωματική πρόταση
    επιλογή των κωδικών των χρωμάτων που θα χρησιμοποιηθούν
  • πρόταση αγοράς υλικών επένδυσης, επίπλων, φωτιστικών κλπ. ανάλογα με τις δυνατότητες και τον προϋπολογισμό σας

 

Εφόσον υπάρχουν στοιχεία και έπιπλα στο χώρο σας που θέλετε να κρατήσετε, λαμβάνονται υπ’ όψιν στην πρόταση που θα γίνει.

Η ευελιξία είναι αυτό που χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Εσείς επιλέγετε, ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητές σας μέχρι ποιο στάδιο θέλετε να προχωρήσουμε και σε ποιο βαθμό θα επέμβουμε στο χώρο σας.

Σημαντικό είναι, ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από την συγκεκριμένη υπηρεσία, ακόμη κι αν βρίσκεστε εκτός Θεσσαλονίκης.

Επικοινωνήστε με το γραφείο για να ενημερωθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες για την υπηρεσία και να διαμορφώσουμε μαζί τη δική σας  πρόταση ανανέωσης.

 


Γνωρίστε όλες τις υπηρεσίες του γραφείου:

blog-thumb-circular-2016png

 

Save

Save