συνεργάτες


Δύο σημαντικές συνεργασίες βοηθούν στην υλοποίηση νέων σχεδίων και υπηρεσιών που προσφέρει το γραφείο.

 

 

Στον τομέα του graphic και web design και ειδικότερα, στη συμβουλευτική στο Image Marketing αλλά και στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, πολύτιμος συνεργάτης είναι η εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων Siteworks.

Ο Πάνος Κολεύρης, ιδιοκτήτης της Siteworks, είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής με πτυχίο και Μaster από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο της Αθήνας.

Από το 2007 ασχολείται αποκλειστικά με την ανάπτυξη και την διαχείριση ιστοτόπων αλλά και το internet marketing, αναλαμβάνοντας project τόσο για επιχειρήσεις όσο και για ελεύθερους επαγγελματίες, φορείς και ιδιώτες.​

Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη προσωπικών ή επαγγελματικών ιστοτόπων και E-shop με την χρήση CMS ανοικτού κώδικα, όπως WordPress, Joomla, Magento, Drupal αλλά και άλλων.

Eκτός από το καθαρά τεχνικό κομμάτι της υλοποίησης ενός website, μπορεί να αναλάβει και καθήκοντα συμβούλου επιχειρήσεων στον τομέα του internet, σχεδιάζοντας γι΄αυτές ένα ξεχωριστό πλάνο ‘επιτυχίας’.

 


 

Δε νομίζω ότι θα μπορούσε να βρεθεί καλύτερος χώρος για τις διαλέξεις και τα σεμινάρια που προγραμματίζω να κάνω με θέμα την ψυχολογία του χώρου και το image marketing, από το πιο επιτυχημένο εργαστήριο σχεδίου στη Θεσσαλονίκη Sxediazoume, που στεγάζεται σε ένα εκπληκτικό, διατηρητέο κτίριο στο κέντρο της πόλης.

Μάλιστα, στη φετινή συμμετοχή τους στο Open House Thessaloniki η ομάδα ξενάγησης αναδείχτηκε νικήτρια, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους του κοινού.

Η ιδιοκτήτρια του εργαστηρίου σχεδίου, Κατερίνα Ναστούλα είναι αρχιτέκτων μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστορία της Τέχνης.

Έχει εργαστεί σε αρχιτεκτονικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη, το Λονδίνο και το Σικάγο, ενώ εξειδικεύτηκε στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό σχολικών κτιρίων.

Την τελευταία δεκαετία διδάσκει γραμμικό σχέδιο, αρχιτεκτονική σύνθεση και οικοδομική, ενώ υπήρξε καθηγήτρια και υπεύθυνη των τομέων Αρχιτεκτονικού σχεδίου και Κατατακτηρίων εξετάσεων στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Παπιώτη (2003-2013), όπου είχαμε μία άψογη συνεργασία.

Σήμερα, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί συστηματικά για θέματα αρχιτεκτονικής, τέχνης και πολιτισμού.