χρωματική πρόταση


Βάλτε χρώμα στο χώρο σας και μεταμορφώστε τον, όπου κι αν βρίσκεστε!
Η πρωτοποριακή υπηρεσία που μόνο το γραφείο προσφέρει σε όλη την Ελλάδα.

 

Βάφετε το χώρο σας και δυσκολεύεστε να επιλέξετε τα χρώματα;

 

Έχετε βρεθεί με μια χρωματική βεντάλια στα χέρια, προσπαθώντας να αποφασίσετε ποιες από τις χιλιάδες αποχρώσεις είναι κατάλληλες για το χώρο σας και μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά;

Δεν αποτελείτε εξαίρεση, η επιλογή των κατάλληλων χρωμάτων δυσκολεύει και αγχώνει την πλειοψηφία όσων αποφασίζουν να ανανεώσουν το σπίτι ή τον επαγγελματικό τους χώρο.

Συχνά μάλιστα, την ίδια δυσκολία αντιμετωπίζουν και επαγγελματίες του χώρου, με αποτέλεσμα να προτείνουν άχρωμους χώρους.
Δεν είναι τυχαίο ότι ένα μεγάλο ποσοστό καταλήγει τελικά στις κλασικές λύσεις του λευκού, κρεμ, ζαχαρί, ανοικτού κίτρινου ή πιο πρόσφατα του γκρι, λόγω ανασφάλειας και φόβου ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό.

Και είναι κρίμα, όταν έχουμε πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε τόσα υπέροχα χρώματα και αποχρώσεις και να δημιουργήσουμε αρμονικούς συνδυασμούς που θα απογειώσουν ένα χώρο και πάνω απ’ όλα, τη διάθεσή μας.

Γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι να ζούμε σε χώρους με χρώμα και έχω παρατηρήσει πώς είναι πολλοί εκείνοι που θα το ήθελαν, αλλά δεν το τολμούν.
Αυτό που ακούω πιο συχνά από πελάτες, είναι: «Μου αρέσουν τα χρώματα, αλλά νομίζω ότι δεν ταιριάζουν στο χώρο μου”.

Κι όμως, δεν υπάρχει χώρος που δεν του ταιριάζει το χρώμα. Πρέπει απλώς να επιλεγούν οι κατάλληλες αποχρώσεις που θα τον αναδείξουν.

Αποφάσισα λοιπόν να δώσω αυτή τη δυνατότητα σε όλους εσάς που θα θέλατε να τολμήσετε κάτι διαφορετικό από τις ασφαλείς, συνηθισμένες και μάλλον βαρετές χρωματικές προτάσεις.

Αν θέλετε κάτι πιο απλό, άμεσο και οικονομικό από μία πλήρη χρωματική μελέτη, η χρωματική πρόταση θα σας ικανοποιήσει.

 

α. Μένετε στη Θεσσαλονίκη;

Σε αυτή την περίπτωση, η διαδικασία είναι απλή και έχει ως εξής:

Αφού τηλεφωνήσετε στο γραφείο κανονίζουμε μία συνάντηση στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
Σε αυτή τη συνάντηση φωτογραφίζεται ο χώρος σας και συζητάμε για τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, συμπληρώνοντας ένα σύντομο ερωτηματολόγιο.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί που θα σας προταθούν γίνονται σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, έχοντας όμως υπ’ όψιν τι ακριβώς θέλουμε να επιτύχουμε.

Είτε πρόκειται για στο σπίτι σας είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο, είναι σημαντικό οι επιλογές να είναι κατάλληλες, ώστε όχι μόνο να βελτιώνουν και ν’ αναδεικνύουν τον χώρο σας, αλλά να δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Στο υπνοδωμάτιό σας για παράδειγμα, είναι σημαντικό να μπορείτε να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε εύκολα,  στο χώρο αναμονής ενός ιατρείου να ηρεμήσετε τους ασθενείς σας, σε ένα καφέ ή κατάστημα να προσελκύσετε νέους πελάτες και να αναδείξετε το εμπόρευμά σας.

Η ψυχολογία του χώρου και των χρωμάτων είναι η ειδικότητα του γραφείου.

Στη συνέχεια, λαμβάνετε τους κωδικούς των χρωμάτων μαζί με χρήσιμες οδηγίες σε ένα όμορφο φυλλάδιο, το οποία καλό είναι να φυλάξετε για μελλοντική χρήση*, καθώς και το χρήσιμο εγχειρίδιο που αναφέρεται παρακάτω.

Μία δεύτερη συνάντηση στο χώρο σας γίνεται με τον ελαιοχρωματιστή πριν ξεκινήσει την εφαρμογή των χρωμάτων.

 

Το κόστος της υπηρεσίας θα εξαρτηθεί από το χώρο σας. Η προσφορά σας αποστέλλεται, μετά από την πρώτη επίσκεψη επί τόπου.

 

β. Μένετε εκτός Θεσσαλονίκης;

 

Το ευχάριστο είναι, ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή την υπηρεσία, όπου κι αν βρίσκεστε, σε πολύ λογικό κόστος.

Στην ουσία, είναι σαν να έχετε δίπλα σας έναν ειδικό που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τους κατάλληλους συνδυασμούς χρωμάτων για την κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

 

 

Αυτό που εσείς έχετε να κάνετε είναι πολύ απλό:

 

α. Επιλέγετε ένα ή δύο χρώματα της αρεσκείας σας και εταιρεία χρωμάτων.

β. Συμπληρώνετε τη φόρμα, στέλνοντας φωτογραφίες του χώρου σας.

γ. Καταθέτετε το ποσό στο λογαριασμό που θα σας δοθεί.

 

Μέσα σε 10 ημέρες το αργότερο λαμβάνετε ηλεκτρονικά:

α. τις καρτέλες με τα χρώματα και τις οδηγίες

2 διαφορετικές χρωματικές παλέτες με 3 αποχρώσεις η κάθε μία  που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους
ή
1 χρωματική παλέτα με 5 αποχρώσεις.
Το κάθε χρώμα σημειώνεται με  τον κωδικό της εταιρείας που επιλέξατε.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 6  γνωστές εταιρείες, την αμερικάνικη Benjamin Moore, την αγγλική Crown, την ισπανική Titan και τις ελληνικές VechroEr-lac και Vivechrom.

Τις χρωματικές παλέτες συνοδεύουν η ανάλυση της πρότασης και χρήσιμες οδηγίες για την εφαρμογή των χρωμάτων, σε ένα όμορφο φυλλάδιο που καλό είναι να φυλάξετε για μελλοντική χρήση.*

Έχετε δηλαδή τους κωδικούς για το χώρο σας και μπορείτε απευθείας να παραγγείλετε εσείς τα χρώματα ή ο ελαιοχρωματιστής σας.

β. Το δώρο σας, ένα χρήσιμο εγχειρίδιο

Χρήσιμες συμβουλές και μυστικά που δεν θα σας πει κανένας και που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε συχνά λάθη που γίνονται πριν και κατά το βάψιμο.
Όλα αυτά σε ένα αρχείο pdf με τίτλο:
Βάφετε το χώρο σας; Τα συνηθέστερα λάθη και πώς να τ’ αποφύγετε.
Διαβάστε το οπωσδήποτε πριν ξεκινήσετε, θα σας γλιτώσει από φασαρίες και αστοχίες.

 

 

 

Οι συνδυασμοί χρωμάτων που θα παραλάβετε, θα σας βοηθήσουν επίσης στην περίπτωση που θέλετε να επιλέξετε έπιπλα, υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες, χαλιά και διακοσμητικά για το χώρο σας, έτσι ώστε να έχετε ένα όμορφο και αρμονικό σύνολο.

*Ακόμη κι αν χάσετε τους κωδικούς των χρωμάτων, το γραφείο κρατάει αρχείο για τον κάθε πελάτη για 6 χρόνια, χωρίς καμία επιπλεόν χρέωση.

 

Κάντε κλικ  για να μάθετε πόσο θα σας κοστίσει η ανανέωση του χώρου σας και συμπληρώστε τη φόρμα

button-form

Save