γραφιστικός σχεδιασμός


Είναι γεγονός ότι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις.
Ειδικά στην σημερινή εποχή του διαδικτύου, των ηλεκτρονικών μέσων και εντύπων, που η διακίνηση των πληροφοριών γίνεται γρήγορα και πανεύκολα, ο ρόλος της εικόνας είναι καθοριστικός.

Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον της πληροφορίας και της ταχύτητας οι περισσότεροι από μας, δικαίως ή αδίκως, σχηματίζουμε άποψη βασισμένοι σε μεγάλο βαθμό στην εικόνα που παρουσιάζει μία επιχείρηση ή ένας επαγγελματίας, πολύ πριν δοκιμάσουμε τις υπηρεσίες τους.
Δεν είναι υπερβολή να πούμε, ότι στην εποχή του διαδικτύου και της εικόνας, επιλέγουμε παρασυρόμενοι σε μεγάλο βαθμό από μία έξυπνη και καλόγουστη παρουσίαση μιας επιχείρησης.

Όσο καλοί και αξιόπιστοι επαγγελματίες κι αν είστε, μία κακή εικόνα, σας έχει μετατρέψει αυτομάτως σε αμφιβόλου ποιότητας ερασιτέχνες.
Μία πρόχειρα σχεδιασμένη και αδιάφορη επαγγελματική κάρτα, ένα κακοφτιαγμένο ενημερωτικό φυλλάδιο, χαμηλής ποιότητας φωτογραφίες και δυσανάγνωστες γραμματοσειρές στην ιστοσελίδα σας, σας κατατάσσουν αυτομάτως σε β’ κατηγορίας επαγγελματία ή επιχείρηση.

Διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε κατά το σχεδιασμό της επαγγελματικής σας κάρτας στο πολύ κατατοπιστικό άρθρο:
«Πώς να καταστρέψετε το κύρος και την αξιοπιστία σας σε 3 δευτερόλεπτα»

Αντιθέτως, επενδύοντας σε μελετημένο και καλής ποιότητας σχεδιασμό αυξάνετε το κύρος και την αξιοπιστία της επιχείρησής σας, κάνοντας την πιο ελκυστική στους υποψήφιους πελάτες.

Αλλά και οτιδήποτε άλλο θέλετε να επικοινωνήσετε, μπορεί να γίνει πολύ πιο εύστοχα και επιτυχημένα με μία προσεγμένη παρουσίαση, είτε πρόκειται για το σχεδιασμό έντυπου υλικού για την επιχείρησή σας είτε για προσωπική χρήση όπως προώθηση κάποιας εκδήλωσης κλπ.


Γραφιστικός σχεδιασμός έντυπου υλικού

Απευθυνθείτε στο γραφείο αν θέλετε όμορφες, πρωτότυπες και έξυπνες λύσεις για έντυπο υλικό ή/και για υλικό που θα διακινηθεί μέσω διαδικτύου, όπως:

 • δημιουργία λογοτύπων
 • επαγγελματικές κάρτες
 • ενημερωτικά φυλλάδια και διαφημιστικό υλικό
 • αφίσες και banners
 • εξώφυλλα βιβλίων και cd
 • προσκλήσεις

Γραφιστικός σχεδιασμός για χρήση στο διαδίκτυο

Ένας σημαντικός τομέας -ίσως ο σημαντικότερος στις μέρες μας- είναι η παρουσία μιας επιχείρησης ή ενός επαγγελματία στο διαδίκτυο.
Παρατηρώ, ότι συχνά δεν δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή παρουσίαση και τον καλό σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας. Χρησιμοποιούνται κακής ποιότητας γραφικά, συνήθως κατεβασμένα από το διαδίκτυο, με κακές αναλύσεις, και stock photos που χρησιμοποιούνται από χιλιάδες άλλους εκτός από εσάς.
Ή πάλι, χρησιμοποιούνται βαριά ακατάλληλα αρχεία εικόνων, που καθυστερούν τη φόρτωση των σελίδων σας.
Αν είστε επαγγελματίες, αυτό έχει άσχημο αντίκτυπο στην εικόνα της επιχείρησής σας.

Για εσάς που θέλετε να έχει προσωπικότητα η ιστοσελίδα ή το blog σας και να λειτουργεί σωστά.

Όμορφα γραφικά για χρήση στο διαδίκτυο, σχεδιασμένα αποκλειστικά για την ιστοσελίδα, το blog και τις επαγγελματικές σας σελίδες στα social media. Με αυτό τον τρόπο υπάρχει η ίδια φιλοσοφία, σχεδιαστικά και χρωματικά για ένα αρμονικό αποτέλεσμα, που ταιριάζει με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας και είναι περισσότερο ελκυστικό για το κοινό σας.

 • κεφαλίδες (headers)
 • κουμπιά και πλευρικά banners
 • εικονογραφήσεις και γραφικά για εικόνες τίτλων

στις κατάλληλες διαστάσεις και αναλύσεις, ανάλογα με το μέσο που θα χρησιμοποιηθούν, έτσι ώστε να έχετε άψογη ποιότητα εικόνων, σε όσο γίνεται πιο ελαφριά αρχεία που δεν θα καθυστερούν τη φόρτωση των σελίδων σας.

Ρίξτε μια ματιά στο blog του γραφείου Designing for Happiness, για να πάρετε μια ιδέα.


 

Δημιουργία βίντεο και παρουσιάσεων

Τέλος, σας δίνουμε την δυνατότητα να ξεχωρίσετε, με μια νέα υπηρεσία που έχει σαν αντικείμενο τη δημιουργία υλικού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για

 • εκπληκτικές επαγγελματικές παρουσιάσεις και
 • πρωτότυπα βίντεο για την προώθηση της εργασίας σας ή του portfolio σας

Προβάλετε τη δουλειά σας και κλέψτε τις εντυπώσεις με επαγγελματικές παρουσιάσεις με το Power Point ή με έξυπνα και ευχάριστα βίντεο.

Ένα μικρό δείγμα είναι το εισαγωγικό βίντεο. Περισσότερα δείγματα δουλειάς, εδώ.

Είναι σημαντικό η εικόνα που δείχνετε προς τα έξω να αντικατοπτρίζει το επίπεδο της δουλειάς σας, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να δείχνει φτηνή και πρόχειρη.

Μέσα από αυτή περνάτε το μήνυμά σας, φροντίστε λοιπόν να το κάνετε όσο καλύτερα μπορείτε! Εμείς έχουμε όλη τη διάθεση και την εμπειρία να σας βοηθήσουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις γραφιστικές υπηρεσίες, επικοινωνήστε με το γραφείο.


Γνωρίστε τις υπόλοιπες υπηρεσίες του γραφείου και μάθετε περισσότερα:

image-marketing-frontpageblog-thumb-circular-2016png

Save