αρχιτεκτονικές συμβουλές μέσω Skype


question-mark-2

τι ακριβώς είναι και σε ποιους απευθύνεται η υπηρεσία

 

Η υπηρεσία αρχιτεκτονικών συμβουλών μέσω Skype δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει όλους εκείνους, που ενώ δεν θέλουν να προχωρήσουν σε δραστικές αλλαγές στο χώρο τους, όπως μία πλήρη ανακαίνιση, θέλουν να τον αναβαθμίσουν και να λύσουν συγκεκριμένα προβλήματα.

Ουσιαστικά, απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε τις συμβουλές ενός έμπειρου αρχιτέκτονα με εξειδίκευση στην ψυχολογία του σχεδιασμού εσωτερικών χώρων (interior design psychology).

Πρόκειται για ένα ραντεβού 1 ώρας μέσω Skype ή Google Hangouts*, όπου θα σας δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που θέσατε, χρήσιμες συμβουλές, παραδείγματα και ιδέες ώστε να λύσετε τα προβλήματα του χώρου σας και να τον αναβαθμίσετε.

Ο χώρος σας θα έχει ήδη μελετηθεί από τις φωτογραφίες που μας έχετε στείλει και τα ερωτήματα που έχετε θέσει, ώστε να σας γίνουν οι κατάλληλες προτάσεις.

Το κόστος της υπηρεσίας είναι 50,00 € (+ φ.π.α. 12,00 €).

 

ποιοι μπορούν να επωφεληθούν

 

Η υπηρεσία αρχιτεκτονικών συμβουλών μέσω διαδικτύου, έγινε αρχικά για να εξυπηρετήσει εκείνους που βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης.

Μπορούν όμως να επωφεληθούν και όσοι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και θέλουν μερικές συμβουλές, χωρίς άσκοπες μετακινήσεις.

 

τι σας προσφέρει η υπηρεσία

 

Από τις φωτογραφίες και την κάτοψη που θα μας στείλετε γίνεται μία πρώτη εκτίμηση του χώρου σας.

Καταγράφονται και επισημαίνονται τα πλεονεκτήματά του που μπορούν να αναδειχτούν και τα μειονεκτήματά του που καλό θα ήταν να διορθωθούν.

Σας δίνονται χρήσιμες πληροφορίες άμεσα εφαρμόσιμες στην πράξη, σχετικά με την επίδραση του χώρου στην ανθρώπινη ψυχολογία.
Πρόκειται για τον τομέα στον οποίο εξειδικεύεται το γραφείο και που, δυστυχώς, ελάχιστοι επαγγελματίες του χώρου έχουν μελετήσει και γνωρίζουν.

Αποκτάτε χρήσιμες γνώσεις που σας βοηθούν να διαμορφώσετε έτσι το χώρο σας ώστε να ζείτε και να αισθάνεστε καλύτερα μέσα σ’ αυτόν.

Αν πρόκειται για επαγγελματικό χώρο, σας δίνονται χρήσιμες συμβουλές που βοηθούν στο να προσελκύετε πελάτες και να πουλάτε ευκολότερα τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

 

Χαρακτηριστικά παραδείγματα προβλημάτων για τα οποία ζητήθηκαν και δόθηκαν συμβουλές

 

Θέλω να ανανεώσω τον χώρο ενός σύγχρονου καφενείου – μεζεδοπωλείου και να τον κάνω πιο ζεστό και φιλόξενο και αν γίνεται να δείχνει λίγο μεγαλύτερος, γιατί είναι αρκετά στενός.

Τι μετατροπές θα μπορούσα να κάνω, χωρίς μεγάλες φασαρίες κι έξοδα;
Θέλω να κρατήσω κάποια έπιπλα, όπως τα τραπέζια αλλά να τα συνδυάσω με καινούργιες καρέκλες, ώστε να δείχνει πιο μοντέρνος και νεανικός ο χώρος.
Ποια είναι η γνώμη σας;

 

Πρόκειται για έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας, 40 τ.μ. Θα ήθελα αν γίνεται να χωρίσω την κουζίνα από το καθιστικό μου, με τέτοιον τρόπο ώστε να την κρύβω όταν θέλω αλλά να μην κλείσει ο χώρος και να μη σκοτεινιάσει η κουζίνα, που τώρα φωτίζεται περισσότερο από το σαλόνι. Έχει μόνο ένα μικρό παράθυρο.

Τι θα μου προτείνατε να κάνω;

 

Θα μπορούσα ν’ αλλάξω κάτι στο χώρο αναμονής του οδοντιατρείου μου, ώστε να γίνει πιο μοντέρνος, φωτεινός και να ηρεμεί τους ασθενείς μου;

Σκοπεύω να αγοράσω καινούργιο καναπέ και θα ήθελα να με βοηθήσετε με το χρώμα του.

 

Θέλω να ανακαινίσω την κρεβατοκάμαρά μου.

Το κρεβάτι και τα κομοδίνα είναι από ξύλο καρυδιάς και το πάτωμα δρύινο. Η εντοιχισμένη ντουλάπα όμως είναι σε σκούρο καφέ ξύλο και δεν ταιριάζει με τα υπόλοιπα, ενώ βαραίνει το χώρο. Υπάρχουν λύσεις για να έχω ένα αρμονικό αποτέλεσμα, που θα βοηθάει να κοιμόμαστε καλύτερα;
Διάβασα στο
blog σας, ότι το υπνοδωμάτιο παίζει σημαντικό ρόλο στο πώς κοιμόμαστε.

 

τι δεν περιλαμβάνει η υπηρεσία

Όπως είναι φυσικό, δεν γίνεται μία πλήρης μελέτη του χώρου σας, με σχέδια και κατασκευαστικά, αλλά σας δίνονται κατευθύνσεις για το πώς να κινηθείτε, τι εναλλακτικές υπάρχουν και ποιες ενέργειες μπορείτε να κάνετε.

Μετά από το πρώτο ραντεβού θα σας είναι ξεκάθαρο:

  • αν μπορείτε να συνεχίσετε μόνοι σας ή χρειάζεστε επιπλέον καθοδήγηση
  • αν μία από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του γραφείου είναι κατάλληλη για εσάς.

Η χρωματική μελέτη, η πρόταση ανανέωσης, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες για επαγγελματικούς χώρους και μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, η χρωματική πρόταση είναι εναλλακτικές που προσφέρονται σε όσους δεν επιθυμούν (και πιθανόν δεν έχουν ανάγκη) από μια πλήρη ανακαίνιση.

 

Γεγονός είναι, ότι σε κάθε περίπτωση θα έχετε την απαραίτητη καθοδήγηση ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να κάνετε τις κατάλληλες ενέργειες για να αναβαθμίσετε το χώρο σας.

 

*Εάν μένετε στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να επισκεφτείτε το γραφείο για να συζητήσουμε από κοντά.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα ή τηλεφωνήστε για να κλείσουμε ραντεβού.

button-form