Οι εντυπώσεις όσων εμπιστεύτηκαν το γραφείο

 

Ο σχεδιασμός θεωρείται επιτυχημένος όταν το αποτέλεσμα έχει θετική επίδραση στη ζωή και τη διάθεση των χρηστών, ενώ συμβάλλει ουσιαστικά στην επιτυχία μιας επιχείρησης, εφόσον πρόκειται για επαγγελματικό χώρο.

Ταυτόχρονα, είναι πολύ σημαντικό η διαδικασία να αποτελεί μια ξεκούραστη κι ευχάριστη εμπειρία και για τις 2 πλευρές, χωρίς άγχος για τον πελάτη,  όπου όλα γίνονται με επαγγελματισμό, σε καλό κλίμα συνεργασίας και άψογης επικοινωνίας.

 
Δείτε πώς περιγράφουν την εμπειρία τους κάποιοι από τους πελάτες που εμπιστεύτηκαν το γραφείο

 

 

Θα ήθελα να είχα γνωρίσει την κ. Μαυρίδου νωρίτερα!!!!!!
Μετανιώνω ειλικρινά που δεν είχα googlαρει πριν ξεκινήσω την αρχική διαμόρφωση των χώρων. Φαίνονται οι πινελιές του επαγγελματία από τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν, από τις ειδικές κατασκευές, από τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, φαίνεται ότι πρόκειται για έναν προσεγμένο και μελετημένο χώρο.
Η συρόμενη πόρτα με τον καθρέφτη, ξεχωρίζει τόσο έξυπνα το γραφείο από το υπόλοιπο σπίτι. Η βιβλιοθήκη κάτω από το δοκάρι, αξιοποιεί τόσο έξυπνα το “άσχημο” δοκάρι! Η δε κατασκευή για να “κρυφτεί” ο διάδρομος γυμναστικής είναι φανταστική και πανέξυπνη!!!!
Οι γυψοσανίδες που χρησιμοποιήθηκαν σε σαλόνι και κουζίνα οριοθετούν και ενώνουν ταυτόχρονα τους δύο χώρους τόσο όμορφα!!!!
Όσο για τα χρώματα??? Απίστευτα!!! Καθένα όπως πρέπει για το χώρο που προορίστηκαν!!!! Όλοι τα ζηλεύουν!!!!!

Μου άρεσε πάρα πολύ το πόσο συνεπής ήταν στο χρονοδιάγραμμα που έθετε! Είναι ωραίο όταν περιμένεις μία πρόταση σε συγκεκριμένη ημέρα να την έχεις τότε, ή και νωρίτερα κάποιες φορές.

Eπίσης, σε κάθε μου απορία, όποτε χρειαζόμουν βοήθεια ήταν ΠΑΝΤΑ πρόθυμη να με βοηθήσει.
Ακόμη και όταν δεν ακολουθούσα τις οδηγίες της ήταν δίπλα μου να το μαζέψουμε όσο μπορούμε! Ποτέ δεν είπε, είχες τα κατασκευαστικά μου, τους κωδικούς μου, έκανες του κεφαλιού σου, ας πρόσεχες! Και όλα αυτά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση!!! Και μάλιστα με πολλή όρεξη και επιμονή να στείλω φωτογραφίες από τα λάθη μου να μου πει τις διορθωτικές κινήσεις (νέους κωδικούς χρωμάτων, νέα κατασκευαστικά στα τελειώματα της κουζίνας…).
Ένα είναι σίγουρο! Η συνεργασία μας δε θα τελειώσει!!!!!

Θα σύστηνα το γραφείο ανεπιφύλακτα και θα τόνιζα να κάνετε ό,τι ακριβώς σας προτείνει με κλειστά μάτια!!!!! Και όσο νωρίτερα αναθέσετε τη δουλειά τόσο το καλύτερο γι’ εσάς!!!!

Μέμα Δευτεραίου, Κεφαλονιά
Ανακαίνιση κατοικίας και επαγγελματικού χώρου,
Σχεδιασμός υπαίθριου χώρου,
Interior Design Online

 

 

Χωρίς την πρόταση της κ. Μαυρίδου δεν θα τολμούσα να αλλάξω κάτι και θα έμενα στα ίδια.
Όλοι οι τοίχοι στο σπίτι ήταν λευκοί για σχεδόν 40 χρόνια, επειδή φοβόμουν τις μεγάλες αλλαγές και το χρώμα!
Τώρα ο κάθε χώρος έχει το δικό του χρώμα και όλα δένουν τέλεια μεταξύ τους!
Το αποτέλεσμα μ’ ενθουσίασε, άλλαξα διάθεση και πήρα ώθηση για τα επόμενα βήματα.
Άλλαξε η ψυχολογία μου, μου αρέσει που τα χρώματα δείχνουν διαφορετικά ανάλογα με την ώρα της ημέρας, με αποτέλεσμα να μη βαριέμαι.
Με εντυπωσίασε ότι τα παλιά μου έπιπλα που είχα σκοπό να πετάξω αναδείχτηκαν σε σημείο να τ’ αγαπήσω. Θα σύστηνα το γραφείο ανεπιφύλακτα!
Ενώ στην αρχή ήμουν φοβισμένη, πλέον έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κ. Μαυρίδου.
Επίσης, νιώθω ότι έχω έναν δικό μου άνθρωπο να με συμβουλεύει.

Μαριλένα Πουλακάκη, Πανόραμα
Χρωματική μελέτη κατοικίας

 

 

Κορυφαία αρχιτέκτων στην εσωτερική διακόσμηση και όχι μόνο.
Συνέπεια και επαγγελματισμός που δύσκολα συναντάς πλέον.
Άλλαξα δύο αρχιτέκτονες και διακοσμητές για τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων δύο κατοικιών μέχρι που ανακάλυψα το DesignMania στο διαδίκτυο.
Με επιφύλαξη μεγάλη ξεκίνησα συνεργασία με την κ. Μάνια.
Όσο περνούσε ο καιρός έμεινα όχι ευχαριστημένος αλλά ενθουσιασμένος από την δουλειά της.
Αμέσως την συνέστησα σε φίλο μου που ετοιμαζόταν να ανακαινίσει το κατάστημά του ο οποίος έμεινε εξ ίσου ευχαριστημένος. Μάνια σ΄ευχαριστούμε πολύ. Θα ξανασυνεργαστούμε.

Αθανάσιος Κλειδαράς,
ιδιοκτήτης εταιρείας ψυκτικών
Σχεδιασμός Εσωτερικών Χώρων Κατοικίας
Σχεδιασμός Επαγγελματικού Χώρου

 

 

Μου σύστησε την Μανια οικογενειακός φίλος για την ανακαίνιση του εστιατορίου μου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Από την αρχή η συνεργασία μας ήταν άριστη. Είχαμε πολύ καλή επικοινωνία και το σημαντικότερο σεβάστηκε τις επιθυμίες μας και με τις προτάσεις και την αισθητική της ανέδειξε τον χώρο μας. Πολύ σωστή επαγγελματίας την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Γιώργος Βούλγαρης,
ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου

 

 

Το κατάστημα έγινε πιο ζεστό και αρέσει στον κόσμο. Τα σχόλια που λαμβάνω είναι πολύ θετικά τόσο από τους πελάτες όσο και από επαγγελματίες του χώρου.
Το πιο σημαντικό είναι ότι πλέον περισσότεροι περαστικοί προσέχουν το κατάστημα και μπαίνουν μέσα, κάτι που ήταν από τους βασικούς στόχους της ανακαίνισης.
Η βιτρίνα και η αλλαγή του χρώματος ήταν αρκετές για να τραβήξουν την προσοχή.

Η διαφορά που βλέπω προσωπικά, είναι ότι γυρνάω πιο ξεκούραστος στο σπίτι. Πριν αλλάξουν τα χρώματα με κούραζαν οι αντανακλάσεις του ανοιχτού κρεμ τοίχου.

Σπύρος Δαγρετζάκης,
ιδιοκτήτης αρτοζαχαροπλαστείου στη Βαρκελώνη
Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου
Interior Design Online

 

 

Εξαιρετική δουλειά και συνεργασία! Είμαστε όλοι εντυπωσιασμένοι με το αποτέλεσμα! Την συστήνω ανεπιφύλακτα! Υπευθυνότητα, επαγγελματισμός και συνέπεια την χαρακτηρίζουν!! Σε ευχαριστούμε για όλα Μάνια!

Ουρανία Παναγιωτίδου, Κοζάνη
Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων κατοικίας

 

 

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα των χρωματικών προτάσεων στο χώρο μου, αλλά και από όλη τη διαδικασία. Με την κ. Μαυρίδου είχαμε μια άψογη συνεργασία και αποκόμισα γνώσεις που θα μου φανούν χρήσιμες μελλοντικά.
Μ’ εντυπωσίασε το 3d που είδα τον χώρο μου όπως πραγματικά θα είναι με τις χρωματικές επιλογές.

Κωνσταντίνος Παγουρτζής,
Personal Training Studio, Καλλιθέα
Χρωματική μελέτη επαγγελματικού χώρου

 

 

Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η επιλογή των χρωμάτων, μου φτιάχνουν τη διάθεση και δένουν με την ταυτότητα της περιοχής.
Γρήγορη και αποτελεσματική συνεργασία, πολύ όμορφη δουλειά που θα βοηθήσει την επιχείρησή μου στο μέγιστο.
Η ποιότητα των υπηρεσίων ήταν ανώτερη του κόστους.

Γιώργος Γιαννακούλης,
ιδιοκτήτης καφέ – καταστήματος παραδοσιακών προϊόντων στην Πελοπόννησο
Χρωματική μελέτη – Γραφιστικός σχεδιασμός

 

 

Η πρόταση βοήθησε στο να αποπνέει ο χώρος εργασίας μου επαγγελματισμό και ταυτόχρονα ζεστασιά.
Μ’ εντυπωσιάσε θετικά η επίδραση του χρώματος στην ψυχολογία των πελατών μου μετά την αλλαγή του χώρου.
Αυτό που θα τόνιζα συστήνοντας το γραφείο είναι η μοναδική κατάρτιση της Μάνιας σε σχέση με την επίδραση του χρώματος στους χώρους εργασίας ή κατοικίας.
Υπέροχη συνεργασία και εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Ρία Αμανατίδου,
ψυχολόγος, Καλαμαριά
Πρόταση ανανέωσης επαγγελματικού χώρου

 

 

Πίστευα το στυλ των επίπλων μου δεν ταιριάζει με άλλα χρώματα εκτός από το ανοιχτό εκρού που ήδη είχα. Όταν ανέλαβε και μου έδειξε τα χρώματα στο χρωματολόγιο είχα αρχικά διστάσει, γιατί δεν είχα συνηθίσει σε άλλα χρώματα εκτός από τα εντελώς ουδέτερα. Όμως η κ. Μαυρίδου με έπεισε ότι ταιριάζουν.
Εγώ δεν μπορούσα να φανταστώ το αποτέλεσμα, μέχρι που είδα τη διαφορά.

Το σπίτι μεταμορφώθηκε με 2 κινήσεις! Δεν φανταζόμουν ότι η σωστή επιλογή χρωμάτων θα έχει τόσο θεαματικά αποτελέσματα.
Ένιωσα γαλήνη όταν τα έπιπλα μπήκαν στη σωστή τους θέση. Μεγάλωσε και ζέστανε ο χώρος και αναδείχτηκε το τζάκι μου, οι πίνακές μου, τα έπιπλα και τα αντικείμενα που υπήρχαν στο χώρο και περνούσαν απαρατήρητα.
Το κυριότερο είναι ότι και οι φίλοι μας αισθάνονται όμορφα στο σπίτι μας και νιώθουν την ίδια ζεστασιά με την οικογένειά μου.

Θα σύστηνα το γραφείο ανεπιφύλακτα. Θα έλεγα να αναθέσετε τη χρωματική μελέτη του χώρου σας στην κ. Μαυρίδου και να μη φοβάστε το χρώμα. Θα αλλάξει η ζωή σας!

Έφη Παπαδοπούλου, Πανόραμα
Χρωματική μελέτη κατοικίας

 

 

Γνώση, πρωτοπορία και εμπειρία πάνω σ ‘ ένα αναπτυσσόμενο για τα ελληνικά δεδομένα κλάδο. Επαγγελματισμός, σεβασμός στον πελάτη και στην ποιότητα του έργου.
Η δουλειά της κ. Μαυρίδου με βοήθησε στην βελτίωση της εικόνας της επιχείρησής μου.

Παναγιώτης Κολεύρης,
ιδιοκτήτης εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδων
Γραφιστικός σχεδιασμός λογοτύπου

 

 

Με εντυπωσίασε ο επαγγελματισμός, η ευρεία και βαθιά, ουσιαστική γνώση σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, η επαφή με όλες τις σύγχρονες τάσεις στο design. Η φιλικότητα και η προσπάθεια να αφουγκραστεί τις επιθυμίες του πελάτη, υλοποιώντας τες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λόγω της υπερπροσφοράς πληροφόρησης μέσω διαδικτύου, κι εγώ έπεσα στην παγίδα που πέφτουν πολλοί. Το DIY, ήτοι do it yourself. Είναι μία κυρίαρχη τάση των ημερών, κατά πάσα πιθανότητα μεγεθυμένη ελέω κρίσης, ωστόσο μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες… και για την τσέπη μας!
Ο υπολογιστής παρέχει μία αίσθηση αυτονομίας στον καθένα μας και νιώθουμε λίγο γραφίστες, λίγο χημικοί, λίγο αρχιτέκτονες, λίγο διορθωτές, λίγο μηχανικοί, λίγο τεχνικοί, λίγο γιατροί, λίγο απ’ όλα.

Στην τελική όμως, όταν έρχεται η ώρα να ξεσκεπάσει κανείς το δημιούργημά του παρουσιάζοντάς το στο κοινό, τα αποκαλυπτήρια δεν πηγαίνουν όπως θα θέλαμε.

Εν κατακλείδι, δεν συγκρίνεται η δουλειά ενός επαγγελματία με εκείνη του ερασιτέχνη!
Διδάχτηκα και προσπαθώ να θυμάμαι ότι το πιο λιτό τελικά είναι που αποδίδει. Και έχει και διαχρονική αξία. Τέρμα οι υπερβολές.

Ελευθερία Ντανούρα,
blogger
Συμβουλευτική στο Image Marketing

 

 

Ίσως κάποια από τις υπηρεσίες του γραφείου βοηθήσει κι εσάς να αναβαθμίσετε το χώρο σας ή την εικόνα της επιχείρησής σας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη διάθεσή σας!

Εγγραφή στο newsletter

Άρθρα, videos και συμβουλές για την Ψυχολογία του Χώρου και το Χρώματος κάθε μήνα στο inbox σας!

Mania Mavridou _ Architect & Color Consultant
L. Karayianni 4 _ 55236 Panorama
Thessaloniki _ Greece

+30 2310 345384

 

© 2024 DesignMania & Mania Mavridou
 Το περιεχόμενο του ιστολογίου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου ή μέρους αυτού χωρίς έγγραφη άδεια.
Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας 2121/1993.

Πολιτική απορρήτου

 designed by DesignMania with Semplice