πρόταση ανανέωσης επαγγελματικού χώρου


Μεταμορφώστε το χώρο σας διορθώνοντας τα προβλήματά του, με μικρές επεμβάσεις και προσιτό κόστος.

Είναι αρκετοί εκείνοι που θέλουν μια ιδέα για το χώρο τους.

Δεν επιθυμούν να αλλάξουν πολλά πράγματα, απλώς θέλουν να βελτιώσουν έναν προβληματικό επαγγελματικό χώρο με λίγες σωστές συμβουλές και να έχουν ένα όμορφο και αρμονικό αποτέλεσμα, που βοηθά στην προσέλκυση πελατών και στην καλύτερη προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους.

Ή θέλουν να ανακαινίσουν μόνο μία γωνιά ή την πρόσοψη του επαγγελματικού τους χώρου.

Διστάζουν όμως να απευθυνθούν σε κάποιον επαγγελματία, πιστεύοντας ότι  θα πρέπει να προχωρήσουν σε μια πλήρη ανακαίνιση.

Τις περισσότερες φορές βολεύονται, μαζεύοντας από δω κι από κει συμβουλές που δίνονται στο πόδι, ψάχνοντας σε κάποιο blog ή περιοδικό διακόσμησης και προσπαθώντας να αντιγράψουν κάποια φωτογραφία. Σπανίως θα μείνουν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και αυτό είναι αναμενόμενο.

Η πρόταση ανανέωσης δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει όλους εσάς που θέλετε να βελτιώσετε τον επαγγελματικό σας  χώρο σας με μικρές επεμβάσεις,  έχοντας τα πλεονεκτήματα της μελέτης από έναν επαγγελματία σε πολύ προσιτές τιμές.

Πολύ συχνά, αρκούν 2-3 στοχευμένες κινήσεις για να βελτιωθεί θεαματικά ένας χώρος (ακόμη και να μεταμορφωθεί) και να γίνει πιο λειτουργικός και άρτιος αισθητικά.

Παραδείγματα προτάσεων ανανέωσης εμπορικών καταστημάτων

Αρτοζαχαροπλαστείο στη Βαρκελώνη

Κατάστημα παιδικών-βαπτιστικών στην Κατερίνη

Κατάστημα επίπλων στην Πάρο

Κάντε κλικ στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε.


Μία πλήρης πρόταση ανανέωσης περιλαμβάνει:

  • μία κάτοψη του χώρου, πλήρως διαστασιολογημένη, ώστε να τοποθετήσετε εύκολα μόνοι σας τα έπιπλα και τα φωτιστικά στο χώρο
  • φωτορεαλιστική απεικόνιση του χώρου
    έγχρωμα, τρισδιάστατα  φωτορεαλιστικά, που δίνουν την πλήρη εικόνα του χώρου σας μετά την επέμβαση
  • χρωματική πρόταση
    επιλογή των κωδικών των χρωμάτων που θα χρησιμοποιηθούν
  • πρόταση αγοράς υλικών επένδυσης, επίπλων, φωτιστικών κλπ. ανάλογα με τις δυνατότητες και τον προϋπολογισμό σας

  • χρήσιμες συμβουλές για το visual marketing και την ψυχολογία του χώρου, που σας βοηθούν να λύσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και να προωθήσετε με μεγαλύτερη επιτυχία τα αγαθά και τις υπηρεσίες σας

Εφόσον υπάρχουν στοιχεία και έπιπλα στο χώρο σας που θέλετε να κρατήσετε, λαμβάνονται υπ’ όψιν στην πρόταση που θα γίνει.

Η ευελιξία είναι αυτό που χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Εσείς επιλέγετε, ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητές σας μέχρι ποιο στάδιο θέλετε να προχωρήσουμε και σε ποιο βαθμό θα επέμβουμε στο χώρο σας.

Σημαντικό είναι ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από την συγκεκριμένη υπηρεσία ακόμη κι αν βρίσκεστε εκτός Θεσσαλονίκης.

Επικοινωνήστε με το γραφείο για να ενημερωθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες για την υπηρεσία και να διαμορφώσουμε μαζί τη δική σας  πρόταση ανανέωσης.


Γνωρίστε όλες τις υπηρεσίες του γραφείου που αφορούν τους επαγγελματικούς χώρους και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Save

Save