συμβουλευτικές υπηρεσίες για επαγγελματικούς χώρους


Έρευνες και πειράματα που έχουν γίνει παγκοσμίως αποδεικνύουν πόσο σημαντική είναι η επιρροή του δομημένου χώρου και ιδιαίτερα του χρώματος στην ανθρώπινη ψυχοσύνθεση και κατ’ επέκταση στην ψυχολογία του πελάτη – καταναλωτή.

Σύμφωνα με την Kissmetrics, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο online marketing παγκοσμίως,
η οπτική εντύπωση  αποτελεί το 1ο  κριτήριο για το 92,6% των ανθρώπων που σκέφτονται να κάνουν μία αγορά.

Η εντύπωση που δίνει ο χώρος σας στους επισκέπτες και τους πελάτες σας είναι καθοριστική και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη.

Παρόλ’ αυτά, πολλές επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες δεν εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες που προσφέρει ο σωστός σχεδιασμός στην προσέλκυση πελατών και στην προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρουν.
Αντιθέτως, συχνά σαμποτάρουν την ίδια τους την επιχείρηση με απολύτως λανθασμένες επιλογές.

Κι όμως, ο χώρος σας αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στην προώθηση της επιχείρησης σας και την πώληση των αγαθών ή των υπηρεσιών σας.
Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει η γενικότερη παρουσία σας –από την ιστοσελίδα ως την επαγγελματική σας κάρτα.

 

Διαβάστε τη σειρά άρθρων του Designing for Happiness που αφορούν τους επαγγελματικούς χώρους.

Μπορείτε επίσης να βοηθηθείτε σε πολλά επίπεδα ως επαγγελματίες, διαβάζοντας τα άρθρα μου που δημοσιεύονται στο αμερικάνικο blog Millo.

 

Σε κάποιες περιπτώσεις είναι αρκετό να γίνουν κάποιες μικρές διορθωτικές παρεμβάσεις με ελάχιστο κόστος για να βελτιωθεί ένας ήδη διαμορφωμένος επαγγελματικός χώρος ώστε να γίνει πιο ελκυστικός και φιλόξενος για τους πελάτες σας, αλλά και πιο ευχάριστος για τους εργαζόμενους σε αυτόν βελτιώνοντας ταυτόχρονα την απόδοσή τους.

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες αφορούν τη σωστή καθοδήγηση και την κατάλληλη πρόταση για το γραφείο, το κατάστημα ή την επιχείρησή σας.

Αποκτώντας μία ξεκάθαρη εικόνα των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του επαγγελματικού σας χώρου μπορείτε κατόπιν να προχωρήσετε σε όποιες επεμβάσεις κριθεί χρήσιμο και επωφελές να γίνουν.

Είτε πρόκειται να προχωρήσουμε σε σχεδιασμό από την αρχή και πλήρη ανακαίνιση ενός επαγγελματικού χώρου, είτε απλώς να διορθώσουμε κάποιες ατέλειες και να τον κάνουμε πιο λειτουργικό με την πρόταση ανανέωσης επαγγελματικού χώρου ή ακόμη να φρεσκάρουμε ένα χώρο με την χρωματική μελέτη, είναι σημαντικό να εφαρμόζουμε στην πράξη όσα μας διαδάσκει  η ψυχολογία των εσωτερικών χώρων (interior design psychology) και το σύγχρονο design marketing.

Μπορούμε εύκολα και γρήγορα με στοχευμένες κινήσεις να δημιουργήσουμε έναν επαγγελματικό χώρο:

  • πιο εκλυστικό και φιλόξενο για τους πελάτες σας
  • πιο ευχάριστο για εσάς και τους υπαλλήλους σας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την απόδοση, την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητά σας
  • πιο αποτελεσματικό στην προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας

 

Όποια υπηρεσία κι αν επιλέξετε, είναι σημαντικό ότι εκπαιδεύεστε, αποκτώντας χρήσιμες γνώσεις, σε όλα εκείνα που πρέπει να προσέξετε δημιουργώντας έναν επαγγελματικό χώρο.

 

Τηλεφωνήστε στο 2310 345384 για να λάβετε την κατάλληλη καθοδήγηση ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας και τις δυνατότητές σας.

 


Γνωρίστε τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία του γραφείου που απευθύνεται σε επαγγελματίες

συμβουλευτική στην ψυχολογία του χώρου

 


Γνωρίστε όλες τις υπηρεσίες του γραφείου που αφορούν τους επαγγελματικούς χώρους και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Save

Save

Save

Save