πρόταση ανανέωσης κατοικίας


Μία υπηρεσία προσιτή σε όλους!
Μεταμορφώστε το χώρο σας διορθώνοντας τα προβλήματά του, με στοχευμένες επεμβάσεις και μικρό κόστος.

Είναι αρκετοί εκείνοι που θέλουν μια ιδέα για το χώρο τους.

Δεν επιθυμούν να αλλάξουν πολλά πράγματα, απλώς θέλουν να βελτιώσουν έναν προβληματικό χώρο με λίγες σωστές συμβουλές και να έχουν ένα όμορφο και αρμονικό αποτέλεσμα.

Ή θέλουν να ανακαινίσουν μόνο ένα δωμάτιο ή μια γωνιά του σπιτιού ή του γραφείου τους.

Διστάζουν όμως να απευθυνθούν σε κάποιον επαγγελματία, πιστεύοντας ότι  θα πρέπει να προχωρήσουν σε μια πλήρη ανακαίνιση.

Τις περισσότερες φορές βολεύονται, μαζεύοντας από δω κι από κει συμβουλές που δίνονται στο πόδι, ψάχνοντας σε κάποιο blog ή περιοδικό διακόσμησης και προσπαθώντας να αντιγράψουν κάποια φωτογραφία. Σπανίως θα μείνουν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και αυτό είναι αναμενόμενο.

Ο κάθε χώρος είναι διαφορετικός, ό,τι δείχνει εξαιρετικό σε ένα υπνοδωμάτιο για παράδειγμα, μπορεί να δείχνει τελείως παράταιρο και κακόγουστο σε κάποιο άλλο.
Είναι επίσης σχεδόν αδύνατον να επιτύχουμε την όμορφη απόχρωση που φαίνεται να έχει  ο τοίχος σε μία φωτογραφία όταν το επιχειρήσουμε στον δικό μας χώρο.

Η πρόταση ανανέωσης δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει όλους εσάς που θέλετε να βελτιώσετε το χώρο σας με μικρές επεμβάσεις,  έχοντας τα πλεονεκτήματα της μελέτης από έναν επαγγελματία σε προσιτές τιμές.

Πολύ συχνά, αρκούν 2-3 στοχευμένες κινήσεις για να βελτιωθεί θεαματικά ένας χώρος και να γίνει πιο λειτουργικός και άρτιος αισθητικά.

Κάντε κλικ στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε.

 

Μία πλήρης  πρόταση ανανέωσης περιλαμβάνει:

  • μία κάτοψη του χώρου, πλήρως διαστασιολογημένη, ώστε να τοποθετήσετε εύκολα μόνοι σας τα έπιπλα και τα φωτιστικά στο χώρο
  • φωτορεαλιστική απεικόνιση του χώρου
    έγχρωμα, τρισδιάστατα  φωτορεαλιστικά, που δίνουν την πλήρη εικόνα του χώρου σας μετά την επέμβαση
  • χρωματική πρόταση
    επιλογή των κωδικών των χρωμάτων που θα χρησιμοποιηθούν
  • πρόταση αγοράς υλικών επένδυσης, επίπλων, φωτιστικών κλπ. ανάλογα με τις δυνατότητες και τον προϋπολογισμό σας

 

Εφόσον υπάρχουν στοιχεία και έπιπλα στο χώρο σας που θέλετε να κρατήσετε, λαμβάνονται υπ’ όψιν στην πρόταση που θα γίνει.

protasi-ananaeosis-2

Η ευελιξία είναι αυτό που χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Εσείς επιλέγετε, ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητές σας μέχρι ποιο στάδιο θέλετε να προχωρήσουμε και σε ποιο βαθμό θα επέμβουμε στο χώρο σας.

Σημαντικό είναι, ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από την συγκεκριμένη υπηρεσία, ακόμη κι αν βρίσκεστε εκτός Θεσσαλονίκης.

Επικοινωνήστε με το γραφείο για να ενημερωθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες για την υπηρεσία και να διαμορφώσουμε μαζί τη δική σας  πρόταση ανανέωσης.