Μηνιαία αρχεία: Φεβρουάριος 2015


Σας έχει συμβεί να μπείτε σε ένα εστιατόριο ή καφέ και να βγείτε κατευθείαν επειδή δεν σας τράβηξε το περιβάλλον; Να μην μπείτε καθόλου κάπου, επειδή η πρώτη ματιά σάς δημιούργησε την εντύπωση ευτελούς και κακής ποιότητας χώρου; Έχει τύχει να περνάτε χρόνια από τον ίδιο δρόμο και να μην […]

Ο σωστός σχεδιασμός του χώρου προσελκύει πελάτες #1


“Ο σπάνιος επισκέπτης” συμπεριλαμβάνεται στην ποιητική συλλογή του Παναγιώτη Θ. Μαυρίδη “Ζητήματα ζωής-θανάτου”, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ το 2009. Η μουσική είναι το Lacrimosa από το “Requiem in D minor, K 626” του Wolfgang Amadeus Mozart. Τα φωτορεαλιστικά δημιουργήθηκαν με το Archicad.

Ο αρχιτέκτονας συναντά τον ποιητή #3 _Ο σπάνιος επισκέπτης, Π.Θ.Μαυρίδης


“Το επιδόρπιο” συμπεριλαμβάνεται στην ομώνυμη συλλογή της Ευτυχίας-Αλεξάνδρας Λουκίδου, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ το 2012. Η μουσική του Νίκου Κυπουργού είναι από την ταινία “Το πεθαμένο λικέρ”. Τα φωτορεαλιστικά δημιουργήθηκαν με το Archicad.

Ο αρχιτέκτονας συναντά τον ποιητή #2 _Το επιδόρπιο, Ευτυχία-Αλεξάνδρα Λουκίδου“Η κρύπτη” συμπεριλαμβάνεται στην ποιητική συλλογή του Παναγιώτη Θ. Μαυρίδη “Είδωλα και εδώλια”, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ το 2011. Η μουσική του Νίκου Κυπουργού είναι από την τηλεοπτική σειρά “Οι φρουροί της Αχαΐας”. Τα φωτορεαλιστικά δημιουργήθηκαν με το Archicad.

Ο αρχιτέκτονας συναντά τον ποιητή #1 _ Η κρύπτη, Π.Θ.Μαυρίδης