χρωματική μελέτη


Ανανεώστε την κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο με τον ευκολότερο τρόπο.
Διορθώστε τις ατέλειες του χώρου σας και αναδείξτε τον, με μικρές επεμβάσεις και ελάχιστο κόστος.

Μικρές αλλά στοχευμένες χρωματικές επέμβασεις έχουν μεγάλη επίδραση στη διάθεσή σας και θεαματικά αποτελέσματα σε επαγγελματικούς χώρους, βοηθώντας στην προσέλκυση πελατών και στην καλύτερη ανάδειξη των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Πρόκειται για τη μελέτη μιας κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου με σκοπό να προταθούν οι χρωματικοί συνδυασμοί εκείνοι που κρίνονται καταλληλότεροι ώστε να τους αναδείξουν, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνεται υπ’ όψιν η σημαντική επίδραση των χρωμάτων στον ανθρώπινο ψυχισμό.

Γιατί είναι απαραίτητη η χρωματική μελέτη πριν βάψετε το χώρο σας:

σας προφυλάσσει από

  • άσκοπη ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου
  • αγωνία και πιθανή απογοήτευση για το αποτέλεσμα
  • σπατάλη χρημάτων, στην περίπτωση αποτυχημένης επιλογής και ανάγκης διόρθωσης του χρώματος

σας εξασφαλίζει

  • απόλυτο έλεγχο και άψογο αποτέλεσμα
  • τη δυνατότητα να πειραματιστείτε πριν καταλήξετε

αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αναβαθμίζει το χώρο σας ενώ ταυτόχρονα

βελτιώνει

  • την ποιότητα ζωής  και τη διάθεσή σας, αφού κάθε επιλογή βασίζεται στη γνώση της επίδρασης των χρωμάτων στον χρήστη, όπως προκύπτει από έρευνες και μελέτες που έχουν γίνει παγκοσμίως.

Ο χώρος που κατοικούμε και εργαζόμαστε είναι σημαντικό να μας ηρεμεί ή /και να μας κινητοποιεί, να μας κάνει να αισθανόμαστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, με λίγα λόγια να συμβάλλει στην ευτυχία μας.

Ένας επαγγελματικός χώρος θα πρέπει να είναι ελκυστικός και φιλόξενος για τους πελάτες σας, ενώ ταυτόχρονα να σας βοηθάει να είστε πιο παραγωγικοί, αποδοτικοί και καλοδιάθετοι.

Όλα αυτά μπορούμε να τα επιτύχουμε με τη χρωματική μελέτη.

Είναι εκπληκτικό πόση διαφορά θα διαπιστώσετε στη ζωή και τη διάθεσή σας, επιλέγοντας τα κατάλληλα χρώματα για τον κάθε χώρο!

Όλοι οι τοίχοι στο σπίτι ήταν λευκοί για σχεδόν 40 χρόνια, επειδή φοβόμουν τις μεγάλες αλλαγές και το χρώμα!
Τώρα ο κάθε χώρος έχει το δικό του χρώμα και όλα δένουν τέλεια μεταξύ τους! Χρησιμοποιήσαμε σχεδόν 20 κωδικούς χρωμάτων σε όλο το σπίτι και παρόλ’ αυτά, το αποτέλεσμα είναι ήρεμο!
Το αποτέλεσμα μ’ ενθουσίασε, άλλαξα διάθεση και πήρα ώθηση για τα επόμενα βήματα.
Άλλαξε η ψυχολογία μου, μου αρέσει που τα χρώματα δείχνουν διαφορετικά ανάλογα με την ώρα της ημέρας, με αποτέλεσμα να μη βαριέμαι.
Με εντυπωσίασε ότι τα παλιά μου έπιπλα που είχα σκοπό να πετάξω αναδείχτηκαν σε σημείο να τ’ αγαπήσω.

Μαριλένα Πουλακάκη,
κατοικία στο Πανόραμα

Έχετε πλέον τη δυνατότητα να συνδυάσετε τα οφέλη της χρωματικής μελέτης, με ιδέες για την καλύτερη διαρρύθμιση και επίπλωση οποιουδήποτε χώρου σας, επιλέγοντας την πρόταση ανανέωσης, μία υπηρεσία που συμπεριλαμβάνει τη χρωματική μελέτη.


Χρωματική μελέτη κατοικίας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Χρωματική μελέτη κατοικίας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Χρωματική μελέτη κατοικίας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Χρωματική μελέτη κατοικίας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Χρωματική μελέτη κατοικίας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης
Χρωματική μελέτη και πρόταση ανανέωσης κατοικίας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης
Χρωματική μελέτη και πρόταση ανανέωσης κατοικίας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Θεαματικά είναι τα αποτελέσματα σε έναν επαγγελματικό χώρο, δεδομένου ότι:

9 στους 10 ανθρώπους επηρεάζονται κατά κύριο λόγο οπτικά όταν πρόκειται να κάνουν μια αγορά.

Μέσα σε 1,5 λεπτό έχουν υποσυνείδητα επηρεαστεί θετικά ή αρνητικά από ένα οπτικό ερέθισμα και το 90% αυτής της επιρροής βασίζεται στο χρώμα και μόνο.

Το κατάστημα έγινε πιο ζεστό και αρέσει στον κόσμο. Τα σχόλια που λαμβάνω είναι πολύ θετικά τόσο από τους πελάτες όσο και από επαγγελματίες του χώρου.
Το πιο σημαντικό είναι ότι πλέον περισσότεροι περαστικοί προσέχουν το κατάστημα και μπαίνουν μέσα, κάτι που ήταν από τους βασικούς στόχους της ανακαίνισης.
Η βιτρίνα και η αλλαγή του χρώματος ήταν αρκετές για να τραβήξουν την προσοχή.
Η διαφορά που βλέπω προσωπικά, είναι ότι γυρνάω πιο ξεκούραστος στο σπίτι. Πριν αλλάξουν τα χρώματα με κούραζαν οι αντανακλάσεις του ανοιχτού κρεμ τοίχου.


Σπύρος Δαγρετζάκης,
ιδιοκτήτης αρτοζαχαροπλαστείου στη Βαρκελώνη

Χρωματική μελέτη και πρόταση ανανέωσης αρτοζαχαροπλαστείου στη Βαρκελώνη
Χρωματική μελέτη και πρόταση ανανέωσης καταστήματος στην Κατερίνη

Με τη χρωματική μελέτη βελτιώνουμε την ποιότητα ενός χώρου, διορθώνοντας τις ατέλειές του.

Εκμεταλλευόμενοι τις ιδιότητες των χρωμάτων, με έξυπνους χειρισμούς και σωστούς συνδυασμούς μπορούμε να μεγαλώσουμε ή να μικρύνουμε έναν χώρο, να αυξήσουμε ή να μειώσουμε την φωτεινότητά του, να τον ζεστάνουμε ή να τον κάνουμε πιο δροσερό, να τον κάνουμε κατάλληλο για χαλάρωση ή να τον ζωντανέψουμε.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αλλαγή, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε πώς θα δείχνει ο χώρος σας μετά την επέμβαση, σε επεξεργασμένες φωτογραφίες ή λεπτομερή φωτορεαλιστικά!

Αυτό σημαίνει ότι αποφεύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία και απογοήτευση μιας αποτυχημένης απόπειρας.
Αντιθέτως, έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, που σε άλλη περίπτωση θα διστάζατε να κάνετε, καταφεύγοντας σε ασφαλείς, αλλά καθόλου ενδιαφέρουσες λύσεις.

Τολμήστε αλλαγές χωρίς να ρισκάρετε!

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα των χρωματικών προτάσεων στο χώρο μου, αλλά και από όλη τη διαδικασία. Με την κ. Μαυρίδου είχαμε μια άψογη συνεργασία και αποκόμισα γνώσεις που θα μου φανούν χρήσιμες μελλοντικά.
Μ’ εντυπωσίασε το 3d που είδα τον χώρο μου όπως πραγματικά θα είναι με τις χρωματικές επιλογές.

Κωνσταντίνος Παγουρτζής,
Personal Training Studio, Καλλιθέα

Προγραμματίστε έγκαιρα την χρωματική μελέτη του χώρου σας!

Η χρωματική μελέτη κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου είναι μια πολύ επιτυχημένη υπηρεσία με μεγάλη ζήτηση, αφού μόνο το γραφείο DesignMania την προσφέρει online εντός κι εκτός Ελλάδας.

Έχετε υπ’ όψιν ότι χρειάζονται τουλάχιστον 7 εργάσιμες ημέρες για να παραλάβετε την απλή χρωματική μελέτη και 12 εργάσιμες ημέρες για την χρωματική μελέτη με 3d φωτορεαλισμό.
Σε περιόδους αιχμής, όπως άνοιξη και καλοκαίρι πιθανόν να χρειαστεί ακόμη περισσότερος χρόνος, λόγω φόρτου εργασίας του γραφείου.
Καλό είναι λοιπόν να προγραμματίσετε έγκαιρα την χρωματική μελέτη του χώρου σας, εβδομάδες ή και μήνες πριν ξεκινήσετε την ανακαίνισή του.

Δώρο με την εγγραφή σας στο newsletter το χρήσιμο ebook:
Βάφετε το χώρο σας;
Τα συνηθέστερα λάθη και πώς να τα αποφύγετε.

Save